Bokningen öppnar fredag 2020-02-07


Bokningen för säsongen 2020-2021 öppnar fredag den 7/2 klockan 20:00 (19:00 för gäster som befinner sig i Portugal).

Det går då att boka våra populära golfpaket inklusive El Rompido lägenhetshotell Marismas Club, Carvoeiro lägenhetshotell Vale de Oliveiras, Vilamoura-VilaSol lägenhetshotell Pine Hills och Salema lägenhetshotell Salema Beach Village. I tillägg har vi en del nyheter inför säsongen 2020-2021, både när det gäller nya destinationer och nya boenden. Vi släpper en del information på fredag, och fler nyheter kommer presenteras fram till slutet av februari.

Via startsidan på vår hemsida kommer vi att lägga upp aktuell information angående vilka resmål som är bokningsbara. Om ni bokat en destination och sedan önskar att byta till ett annat SoloGolf | GolfiSpanien resmål när det senare öppnar för bokning, så kan ni göra det utan problem fram till och med 2020-04-30 och vid mån av plats.

Missa inte vår boka-tidigt-rabatt, som ger 50 € rabatt per person för alla som bokar 21 nätter eller längre före 30/4. Rabatten gäller longstay resor under säsongen 2020-2021. Läs mer om restriktioner och villkor som gäller för rabatten, samt vad du som kund måste göra vid bokningstillfället.

Nyhet i Carvoeiro

Inom kort erbjuder vi golfpaket inklusive det populära lägenhetshotellet Palm Garden. Komplexet har nyligen uppgraderats och renoverats. Lägenhetshotellet har länge varit ett populärt boende för golfare och ligger i en lugn del av Carvoeiro. 

Lyxiga lägenhetshotellet Vale de Oliveiras gör stora investeringar för tillfället. Färger och inredning kommer efter hand att bli enhetligt blått, turkos och beige i alla lägenheter. All renovering är invändig och kommer att utföras under begränsade tider, och så att inga gäster påverkas negativt. De flesta väggar får exklusiva tapeter, många möbler byts ut och köket får nya luckor.

Nyheter i Vilamoura-VilaSol

Lägenhetshotellet Pine Hills Vilamoura vann World Travel Awards utmärkelse för sina fina lägenheter och fantastiska service. Vi önskade Sky Sports Golf till våra gäster. Kanalen installerades under hösten tillsammans med ett 20-tal andra sportkanaler, filmkanaler och totalt fler än 200 tv-kanaler. Vill inte alla i familjen titta på golf, så finns det alltid plats i en solsäng vid det nya poolområdet.

Nyhet i El Rompido

Är du trött på att laga middag? Nu finns det äntligen möjlighet för våra gäster att till rabatterade priser boka middagspension. Perfekt för alla som föredrar att äta frukost hemma, men gärna går ut på kvällen.  

Nyheter i Islantilla

Hotell Double Tree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort invigs i slutet av mars, och det mysiga hotellet har blivit ännu vackrare.

Nya lägenhetshotellet The Residences Islantilla ligger 300 meter från golfklubben och drivs av samma koncern som golfklubb och hotell. Våra gäster har alltid trivts i Islantilla, så vi är verkligen glada att det nu finns ett boende som motsvarar våra gästers önskemål när det gäller gångavstånd till golfbanan, luftkonditionering och andra bekvämligheter, som diskmaskin, tillgång till gym och spa samt veckostädning.

Dags att banta hunden?

Islantilla är nu ett utmärkt val för hundägare som vill på longstay. Lägenhetshotellet The Residences tillåter hundar som väger 10 kg eller mindre mot en avgift. Från boendet, så har både hund och ägare bara en kort promenad till Islantilla golfklubb, där hundar kan följa med på golfbanan i koppel eller i golfbil. Hundar är inte tillåtna i klubbhuset, med hänsyn till andra gäster och eventuella golfare med allergier. Oavsett, så är det en förbättring för våra fyrbenta vänner och deras ägare. Har du en hund som inte riktigt klarar matchvikten, så kan det gå att få specialtillstånd via en förfrågan.

Andra nyheter

Gäster som bokar destinationerna Salema och Carvoeiro har nu möjlighet att välja mycket mindre golf och enbart Flexi-greenfee. Mer golf kan bokas i steg 3 i samband med bokning eller köpas på plats av vår personal.

Golfresort Castro Marim, med 27 hål, är nu med som ett alternativ för våra gäster som bokar paket med Flexi-greenfee Portugal. Flexi-greenfee finns både i Spanien och Portugal. Det är en bra lösning för gäster som vill spela många olika golfbanor. 

Bokningsregler

När det finns ett mycket begränsat antal lägenheter av en viss typ, så har vi tillsammans med hotellen bokningsregler för att kunna maximera antal bokningar. Det gäller till exempel på Vale de Oliveiras i Carvoeiro för alla lägenhetstyper samt Hörnlägenheter på El Rompido. Läs informationen noga på vår hemsida innan ni gör er bokning. Bokningen bekräftas aldrig automatiskt av bokningssystemet för dessa lägenhetstyper, utan samtliga bokningar hamnar på väntelista och bekräftas i turordning och enligt bokningsreglerna. Informationen finns uppdaterad för nästa vintersäsong på hemsidan.

Två-resort rabatten samt höst-vår rabatten fortsätter till nästa säsong. Mer information finns på vår hemsida under Särskilda villkor. 

Viktigt

Önskemål av lägenhet kan göras i kommentarfältet i samband med bokning, men kom ihåg att vi aldrig någonsin bekräftar ett specifikt lägenhetsnummer, endast lägenhetstyp. Ingen gäst får nånsin garanti på ett visst lägenhetsnummer, enligt avtal med samtliga hotell. Reser ni tillsammans med vänner, så är det mycket viktigt att ni uppger deras namn i kommentarfältet när ni bokar, så att ni placeras i samma golfgrupp för förbokade starttider och tävlingar.

Kom håg att boka matbiljetter, golfvagn, elvagn, golfset och andra tillval i samband med bokning. Vissa av våra samarbetspartners tillåter inte längre nya tillval på redan bekräftade bokningar utan en extra administrationsavgift.

Vi önskar er alla en härlig vår och hjärtligt välkomna att boka en ny resa inför kommande vintersäsong.

SoloGolf | GolfiSpanien