Golfglädje i Spanien och Portugal


Nu är i stort sett alla golfbanor åter öppna i Portugal och Spanien. De flesta portugisiska golfbanor öppnade mellan 4-8/5 och de allra flesta spanska golfbanor öppnade mellan 11-15/5.

VilaSol, Gramacho, Alto och Silves är öppna. Pinta är ännu inte öppen, men banpersonalen jobbar på anläggningen. Espiche, Santo Antonio, Salgados och många andra golfbanor på Algarvekusten är öppna.

På El Rompido är Sur öppen och Norte förväntas öppna inom kort. Bellavista och La Monacilla är öppna. Islantilla öppnar inom kort.

På grund av pandemin, så finns det nya regler när det gäller flaggor, krattor och möjligheten att använda klubbhuset. Dessa regler är ungefär desamma i hela Europa, så vi förväntar inte att det kommer bli någon stor förändring för våra gäster, när säsongen startar i höst.

Just nu glädjs vi oerhört tillsammans med våra samarbetspartners och deras personal, vår personal och våra gäster. Golfen är oerhört positiv för mental och fysisk hälsa, och vi är så tacksamma att det åter finns möjlighet att spela.